O poduze膰u – Apollo 您所在的位置:网站首页 apollo hr O poduze膰u – Apollo

O poduze膰u – Apollo

2023-11-19 11:02| 来源: 网络整理| 查看: 265

APOLLO GROUP

Dobro nam do拧li!

Svojom djelatno拧膰u, veleprodajom dje膷jih igra膷aka, kvalitetne dje膷je opreme renomiranih proizvo膽a膷a, dje膷jeg pribora i tekstila. Na slovenskom tr啪i拧tu prisutni od 1997. godine. Ubrzo nakon toga pro拧irili smo poslovanje na susjednu Hrvatsku i Makedoniju, kao i na druge zemlje svijeta. Danas smo jedan od vode膰ih ponu膽a膷a ovog asortimana. Mo啪emo se pohvaliti pa啪ljivo odabranim i izuzetno 拧irokim prodajnim programom.

Misija

Djeca su roditeljima bit 啪ivota. Oni predstavljaju budu膰nost. Na拧a je misija roditeljima ponuditi proizvode s kojima 膰e biti zadovoljni kad se djeca rode i tijekom odrastanja, a koji djeci omogu膰uju poticajan i zdrav razvoj. Stoga su korisna vrijednost, kvaliteta i sigurnost vode膰i 膷imbenici u odabiru na拧eg prodajnog programa. Mo啪emo se pohvaliti pa啪ljivo odabranim i izuzetno 拧irokim prodajnim programom.

Vizija

Prisutni smo s na拧im proizvodima u svim fizi膷kim i internetskim trgovinama, gdje svojim cijenjenim kupcima 啪elimo ponuditi samo najbolje i najkvalitetnije proizvode za svoju djecu. U budu膰nosti planiramo oja膷ati svoju prisutnost na doma膰em i inozemnom tr啪i拧tu, jer su i na拧i kupci svjesni va啪nosti kvalitetnih i sigurnih proizvoda, jer sretna djeca predstavljaju zadovoljstvo roditelja.



【本文地址】

公司简介

联系我们

今日新闻

    推荐新闻

    专题文章
      CopyRight 2018-2019 实验室设备网 版权所有